10 божих заповідей: заповіти християнства, які повинен знати кожен

Одним з найсильніших регуляторів дій, вчинків і думок людей є релігія. Вона подарувала нам прості правила життя, виконувати які може кожен, навіть не релігійна людина.

Заповіді Божі – це не просто 10 правил, які колись прийняла за основу християнська релігія. Вам не обов’язково кожен день ходити до церкви, щоб Бог дарував вам щастя. Для цього достатньо проявляти повагу до його заповітами і до оточуючих людей. Це корисно навіть з енергетичної точки зору, бо у людей позитивних і «чистих» завжди більше друзів і в їх житті менше проблем. Про це говорить філософія буддизму, християнства, ісламу і більшості релігій.

10 заповідей

Заповідь перша: Хай не буде в тебе інших Богів, крім мене. Це суто християнська заповідь, але і вона каже всім без винятку, що істина може бути тільки одна. Винятків не буває.

Заповідь друга: не створи собі кумира. Не потрібно рівнятися ні на кого, крім Бога. Це є неповага до вищих сил і до самих себе. Ми всі унікальні і гідні проходити життєвий шлях, щоб бути прикладом для наступних поколінь. Можна вчитися хорошому у інших, але не слухати їх у всьому беззаперечно, бо не завжди люди радять і говорять те, що для Господа нашого є бажаним.

Заповідь третя: ім’я Господа має вимовлятися лише тоді, коли на те є вагома причина. Намагайтеся поменше говорити про Ісуса Христа в простих розмовах і, тим більше, коли слова ваші негативні і темні.

Заповідь четверта: неділя – вихідний день. Якщо ви не працюєте в неділю, то присвятіть цей день повноцінному відпочинку. Домашні справи залишайте завжди на суботу або на будні. Це правильно з будь-якої точки зору, бо з точки зору біоенергетики один день в тиждень повинен бути розвантажувальним. Відпочинок підвищить вашу енергетику і дасть вам удачу.

Заповідь п’ята: поважайте своїх батьків. Коли діти себе неправильно ведуть по відношенню до батьків, то це говорить про те, що вони здатні заподіяти біль будь-якій людині. Вони дарували вам життя, тому гідні поваги або хоча б подяки, бо не вимагають від вас нічого натомість.

Заповідь шоста: не вбивай. Тут коментарі зайві, бо позбавлення життя іншої людини навіть в рамках закону в багатьох країнах заперечується. Єдиний привід до позбавлення життя – це загроза своєму житті. Навіть у випадках самозахисту люди погано переносять подібні «подарунки» долі.

Заповідь сьома: не прилюбодій. Не змінюйте свого обранця і не розлучайтеся. Через це страждаєте ви самі і ваші діти, якщо вони у вас є. Шукайте шляхи творення, а не руйнування. Чи не порочьте себе і свій шлюб зрадами. Це виглядає як справжнє неповагу.

Заповідь восьма: Не кради. Тут коментарі також зайві, бо привласнення того, що належить іншому – це крайня форма аморальності.

заповідь дев’ята: не бреши. Брехня – це головний ворог чистоти. Брехня, вимовлена ??вустами дитини, може бути нешкідлива, але доросла людина, яка бреше для своєї вигоди, не може бути щасливий, бо маска, яку він одягає, може стати його справжнім обличчям.

Заповідь десята: не заздри. У Біблії сказано, що не можна бажати дружини ближнього свого, дому ближнього свого і нічого, що у нього є. Задовольняйтеся тим, що маєте, і прагнете до свого власного щастя. Це і є впевненість в собі, яка непорочна і чиста. Фахівці з біоенергетики кажуть, що заздрість нищить людину зсередини, не даючи йому шансів на щастя. Воно блокує обмін енергією із Всесвітом, яка допомагає нам бути більш щасливими і щасливими.

Будьте простіше і поважайте всіх, хто вас оточує. Хай щастя пульсує в вас любов’ю і розумінням, а не заздрістю і злістю. Вірте в себе і в свою людяність. Виконання звітів християнства допоможуть вам в цьому.

Ссылка на основную публикацию