Молитви про роботу святому Спиридону Триміфунтському

Багато людей спантеличені пошуком роботи з гідною оплатою. Але знайти підходяще місце не так вже й просто. Весь час на шляху до успіху виникають якісь перепони. Те графік роботи не підходящий, то роботодавець висуває непосильні вимоги, то зарплата маленька, а іноді навіть доводиться їздити в офіс, який знаходиться в іншому кінці міста … підлаштуватися під ці умови дуже складно, тим більше, якщо у вас є маленька дитина. Але що ж робити, коли терміново потрібні гроші, а відповідних вакансій просто немає?

В яку сферу піти працювати, і чи варто взагалі кудись влаштовуватися? Можливо, є сенс почекати кращих часів, або ж все-таки «штурмувати» пороги установ? Вихід можна знайти в православній молитві, яка має велику силу і вплив на життя людини. Звертаючись до вищих сил з щирим проханням, ви обов’язково отримаєте відповідь. Головне – це віра і надія на те, що Бог вас чує і пошле до вас ангелів, що закривають від всяких невдач.

Часто люди з проханням про допомогу звертаються до святого Спиридона Триміфунтському. Це важлива і шанована фігура в пантеоні православних святих. З ним пов’язано багато переказів і реальних історій, які навіть атеїстів змушують задуматися і переглянути свої погляди на православну віру.

Молитва до Спиридону

Щоб звернутися до цього святого, необхідно знайти тихе місце, де вас ніхто не потривожить. Взагалі молитися потрібно в повній самоті, тільки так ви зможете повністю сконцентруватися на спілкуванні з Богом і його наближеними.

Звертатися до Спиридону Триміфунтському можна в будь-який час, коли ваше серце буде розташовано до щирої молитви. Відкрийте йому всі свої помисли і щиро розкажіть, чого бажаєте, на яку роботу хочете влаштуватися і скільки заробляти. Текст молитви повинен звучати так:

«Святий Спиридон, наближений до Господа нашого, що сидить біля престолу Його світлого. Молю тебе про допомогу і велике милосердя. Знаю, що молитва твоя міцна і сильна, тому прошу тебе вблагати Господа за мене. Нехай зійде він великим дивом на мій будинок. Нехай пошле мені благо і фінансовий достаток. Дасть роботу хорошу і посильну, щоб не потребувати мені, вірному рабу його, і щоб не потребувала сім’я моя. Святість твоя, Спиридон, Богу видно і перед ним у славі сіяєш ти. Допоможи ж мені, щоб і я побачив чудеса його великі. Амінь ».

Після цього тричі хреститеся і починайте читати молитву «Отче Наш». Вона так само має величезну силу, так як знаменує собою ваше пряме звернення до Бога-Отця і повагу до нього. По суті, це найсильніша молитва, з якою треба починати будь-яке звернення. Нею ж прийнято і закінчувати спілкування зі святими і Господом.

Молитви на великі церковні свята

Молитви, вимовлені в дні церковних свят, мають велику силу. Ще краще, якщо вони вимовлені в церкві. Найбільшими і шанованими святами православні люди вважають Великдень, Трійцю, Різдво, Благовіщення.

У кожній із цих днів вирушайте до церкви і купуйте декілька свічок, які поставите за здравіє своїх близьких. Одну свічку залиште для себе. Підійшовши до ікони Спиридона Триміфунтського, схилите коліна і подумки зверніться до святого:

«Ти великий і пречистий, молю тебе про допомогу і заступництво. Умоли Чоловіколюбця зійти на будинок мій милістю. Чекаю і поклоняюся світла Божого, і прошу не дарів великий, що не срібла і злата, але достатку помірного. Нехай не дасть він роду моєму в нужді загинути, нехай побачить робіт для мене хорошу. Буду підкорятися начальнику своєму і беззаперечно слідувати сказаного мені. Бо Він нас Господь служити людям і жити для них. Прошу великого Спиридона угледіти мене і почути свою молитву. Вірю, що допоможеш ти мені, бо ти велика і про твої діла далеко чути. Амінь ».

Передання про святого Спиридона

Але чому ж люди так вірять цьому небожителю і звертаються до нього навіть через кілька століть після його смерті? Що такого зробив цей чоловік, і як розуму вдалося бути чистим перед Богом? Спиридон народився на острові Крит, в сім’ї заможного чоловіка. Будучи маленьким хлопчиком, він ніколи ні в чому не потребував. Батьки виховували його в любові і повазі до свого ближнього.

Дитинство хлопчика пройшло безтурботно, та й юність була важкою. Так як Спиридон з найменших років шанував Бога, Господь дарував йому великий талант лікування і тлумачення євангелія. Ще в підлітковому віці ця людина вчив інших людей жити за Божими законами, за що Творець дуже любив його. З ранніх років за хлопчиком були помічені надприродні здібності. Він міг лікувати одним дотиком і творити великі справи за допомогою молитви.

Життя було світлим і радісним, поки не померла дружина Спиридона. Так як він палко любив її, то впав у велике горе і відчай. Але Господь зглянувся над своїм рабом і послав йому полегшення, визначивши його місію в служінні людям. Коли цю людину вибрали священнослужителем в місті Триміфунта, він отримав можливість творити справжні чудеса через ім’я Господа Бога.

Часто йому доводилося виступати в якості справедливого судді для людей, які приходили до нього вирішувати фінансові питання. Неодноразово Тримифунтський допомагав бідним і нужденним. До смерті дружини він був вельми багатою людиною, але потім все продав і роздав бідним. Його місія полягала в тому, щоб допомагати кожному, хто попросить про допомогу. Спиридон до самої смерті вчив людей добру і слову Божому. Будучи в похилому віці, він залишив свій сан священика і пішов мандрувати по світу.

Багато людей траплялося на його шляху, і кожна людина запам’ятовував його як великого чудотворця і мудреця. Одного разу Спиридон перетворив повзе по дорозі змію в чисте золото. Своє творіння він подарував бідному селянинові, який мав потребу в грошах. Продавши золоту змію, селянин зміг купити зерно, нагодувати сім’ю і засіяти поле.

Ще одне переказ свідчить про те, як до чудотворця прибігла заплакана жінка і просила воскресити її потонула дочка. Він виконав прохання, дівчинка ожила, але серце її матері не витримало сплеску емоцій. Тому Спиридону довелося воскрешати ще й жінку. Всі, хто бачив це диво, відразу ж пішли проповідувати слово Боже і вчити людей його волі.

Але навіть після смерті чудотворця люди не перестали звертатися до його таланту і здатності допомагати. Щорічно до мощів святого приїжджають тисячі паломників для того, щоб схилитися і висловити свою повагу. Але якщо ви хочете звернутися до нього за допомогою, вам не обов’язково долати велику відстань і здійснювати нелегкий шлях. Просто підіть у церкву і впадете перед його іконою. Так само можна купити ікону і принести додому, щоб мати можливість в будь-який час помолитися, ставши на коліна.

Як правильно молитися?

Перед початком молитви станьте на коліна і перехрестилася. Промовляючи текст, намагайтеся, щоб ваші слова йшли від самого серця. Молитва з фальшивими і лицемірними фразами НЕ буде сприйнята і не принесе користі. Повністю відкрившись, розкажіть про все, що вас гризе. Відкрийте душу і серце, щоб благання про допомогу полилася прямо звідти. Чи не намагайтеся замовчувати про свої таємні гріхи, так як святий все одно їх бачить. Краще щиро покайтеся, усвідомлюючи всю серйозність своїх помилок.

Якщо просите про роботу, то продумайте, на якому місці ви б хотіли працювати і на яку зарплату розраховуєте. Буде неправильно, якщо в молитві ви не сформулюєте чітких бажань, а потім відмовтеся він пропонованої вам роботи, просто тому, що вона вам не подобається. Просіть про конкретний – і конкретне буде дано вам.

Бажано, щоб під час молитви в кімнаті горіла свічка. Краще, якщо це буде церковна свічка. Цей вогонь очистить енергетику приміщення і допоможе вам заспокоїтися, налаштуватися на позитивний лад і сконцентруватися на зверненні. Якщо ви вважаєте, що у вашому житті на даний момент взагалі все погано, тиснуть негативні думки, а неприємності падають на голову одна за одною – сходіть до церкви. А ще краще – поїдьте в монастир. Там ви зможете покаятися і причаститися. Після таких процедур на душі стає легко. Йдуть не тільки погані емоції, а й фізична втома.

Майте на увазі, що ваше прохання про роботу буде виконано тільки в тому випадку, якщо ця робота вам дійсно потрібна. Влаштувавшись на неї, ні в якому разі не можна лінуватися і кидати розпочате. Можливо, на перших порах вам буде нелегко адаптуватися в новому колективі або звикнути до умов праці, але це можуть бути всього лише перевірки вашої душевної непохитності.

Не можна так само відмовлятися від тієї роботи, яка вам не подобається. Якщо ви попросили святого про допомогу зі словами, що потребуєте будь-яких грошах, він обов’язково пошле вам можливість заробити. Вам же потрібно грамотно скористатися цією можливістю і не гнівити святого покровителя. В молитвах до Спиридону Триміфунтському можна звертатися не тільки в ті моменти, коли ви шукайте роботу. Ви можете попросити його про заступництво, якщо вже працюєте, але зіткнулися з проблемами.

Ссылка на основную публикацию